Συνεργασία της Aldemar με την Εμμετρωπία

Συνεργασία με το Μεσογειακό Διαθλαστικό Κέντρο “Εμμετρωπία” στο Ηράκλειο άρχισε η ξενοδοχειακή αλυσίδα “Aldemar” φιλοδοξώντας να ανοίξει το κεφάλαιο του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα.

“Η συγκεκριμένη κίνηση αρμόζει στη φιλοσοφία και στις έως τώρα επιλογές του Ομίλου”, επισημαίνει ο εντεταλμένος σύμβουλος της Aldemar κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος. “Ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για την εδραίωση της Ελλάδας ως ποιοτικού και πολυπρόσωπου τουριστικού προορισμού. Ως εκ τούτου, υποστηρίζουμε κάθε κίνηση στην οποία διακρίνουμε δυναμική ανάπτυξης και αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές ανάλογες του προϊόντος του Ομίλου. Σε αυτά τα πλαίσια, με βήματα προσεκτικά και μελετημένα, προχωρούμε στη συνεργασία με το Μεσογειακό Διαθλαστικό Κέντρο “Εμμετρωπία” του οποίου ιατρικά ηγείται ο δρ. Ι. Ασλανίδης”.

Η δημιουργία του Μεσογειακού Διαθλαστικού Κέντρου θα προωθήσει την εφαρμογή της Ιατρικής Έρευνας και την εμπορική εκμετάλλευση εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας. Το Μεσογειακό Διαθλαστικό Κέντρο μέσα από τις εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες που θα προσφέρει στοχεύει και στην προώθηση του τομέα του Ιατρικού Τουρισμού, στο γνωστικό αντικείμενο της οφθαλμολογίας.

Στο Μεσογειακό Διαθλαστικό Κέντρο προτεραιότητα είναι η ασφάλεια, η ικανοποίηση των ασθενών και η αντιμετώπιση του κάθε υποψήφιου ως μια μοναδική περίπτωση με τις δικές του προτεραιότητες και ανάγκες ενώ ο εξοπλισμός του Κέντρου με επιλεγμένα μηχανήματα τελευταίας γενιάς εγγυάται το ασφαλές και άριστο τεχνολογικά αποτέλεσμα των επεμβάσεων.

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Συνεργασία της Aldemar με την Εμμετρωπία 001