Συνεργασία Εμμετρωπίας με Optotech και Όμιλο Ξυνή

Τo Οφθαλμολογικό & Διαθλαστικό Κέντρο Εμμετρωπία και η Optotech βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απαρχή μιας μεγάλης συνεργασίας με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, προσφέροντας σεμινάρια στους σπουδαστές του Ομίλου ΞΥΝΗ για την τεχνολογία του eye tracking, καθώς και επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. Επίσης δίνεται η ευκαιρία στους σπουδαστές υγείας και νέων τεχνολογιών να κάνουν πρακτική άσκηση στην Optotech και στην Εμμετρωπία έτσι ώστε να γνωρίσουν από κοντά το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ καταθέτει με συνέπεια και αξιοπιστία τις υπηρεσίες του στο χώρο της ποιοτικής εκπαίδευσης, αποτελώντας, σήμερα, το κορυφαίο όνομα στην ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση.

Η ΠΕΙΡΑ, η ΠΑΡΑΔΟΣΗ και το ΚΥΡΟΣ, αποτελούν το τρίπτυχο που καθορίζει την ταυτότητα του ονόματος ΞΥΝΗ. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ - ο κορυφαίος Εκπαιδευτικός Όμιλος στην Ελλάδα - υλοποιεί – για περισσότερά από 50 χρόνια - το όραμα μιας ολοκληρωμένης παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών, σύμφωνα με το όραμα του ιδρυτή του, κ. Σοφοκλή Ξυνή.

Με τους εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς φορείς - μέλη του (MEDITERRANEAN COLLEGE, ΙΕΚ ΞΥΝΗ, CARIERRA, ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, ΕΠΙ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ, ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΥΝΗ, EXACT) καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών επιλογών και συνδυασμών παρέχοντας:

  • επαγγελματική εκπαίδευση,
  • σύγχρονη κατάρτιση και εξειδίκευση,
  • ταχύρυθμη επαγγελματική εκπαίδευση,
  • εκμάθηση ξένων γλωσσών - σε όλα τα επίπεδα,
  • πανεπιστημιακές σπουδές και μεταπτυχιακά,
  • συνεχή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων.

Μέσα σένα περιβάλλον υψηλών και σύγχρονων προδιαγραφών, με άριστα καταρτισμένους καθηγητές και ποιοτικά προγράμματα σπουδών, στόχος του Ομίλου ΞΥΝΗ είναι να κατακτήσει ο σπουδαστής την εξειδικευμένη γνώση του επιτυχημένου επαγγελματία, αλλά και να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις προσωπικές του δεξιότητες.

Παράλληλα, μέσω της διοργάνωσης ημερίδων, συνεδρίων και διαλέξεων, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή υποστήριξε κατά καιρούς τις προσπάθειες των διαφόρων φορέων προς προώθηση κοινωνικών θεμάτων, όπως καταπολέμηση των ναρκωτικών, προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργική απασχόλησης των νέων, συμβουλευτική υποστήριξη γονέων, ανάδειξη της χώρας μας ως «Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου», κ.α.

Όραμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή είναι να συνεχίσει με εντονότερους ρυθμούς την προσπάθεια του για ανταποδοτική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, εμπλέκοντας και ενεργοποιώντας προς αυτή την κατεύθυνση όλους τους ανθρώπους του: σπουδαστές, καθηγητές, διοικητικό προσωπικό & συνεργάτες. Απώτερος σκοπός του είναι να αποτελέσει ένα πρότυπο εκπαιδευτικό ίδρυμα που δεν παρέχει μόνο άρτια επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση αλλά προάγει ιδέες, αξίες και πρότυπα ικανά να διαμορφώσουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Συνεργασία Εμμετρωπίας με Optotech και Όμιλο Ξυνή 001