Η Εμμετρωπία στην Παρουσιάση του 8ης Γενιάς Laser

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που θα δοθεί στο Divani Caravel την Πέμπτη 3 Μαρ.2011 σχετικά με την παρουσιαση του Schwind Amaris 750S. 

«Επανάσταση» στο χώρο της Οφθαλμολογίας και των τεχνικών διόρθωσης των διαθλαστικών ανωμαλιώντου κερατοειδούς, όπως είναι η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός, φέρνει η πρωτοποριακή τεχνολογία Laser 8ης γενιάς με το laser SCHWIND AMARIS 750S!

Η νέα τεχνολογία υπερέχει σε όλους τους τομείς σε σύγκριση με τις ήδη υπάρχουσες, καθώς με τα ειδικά χαρακτηριστικά της υπόσχεται μεγαλύτερη ακρίβεια, ταχύτητα, ασφάλεια και άνεση. Με τον τρόπο αυτόν, εξασφαλίζεται η  μέγιστη αποτελεσματικότητα σε όλες τις επεμβάσεις της Οφθαλμολογικής Διαθλαστικής Χειρουργικής. 

Το Scwhind Amaris 750S είναι το ταχυτερο laser διπλής θερμικής ροής στο κόσμο αυτή τη στιγμή.

Η προφανής υπεροχή του SCHWIND AMARIS 750S στη διόρθωση αυτών των διαθλαστικών ανωμαλιών είναι αποτέλεσμα συνδυασμού πολλών τεχνολογικών πλεονεκτημάτων, όπως της υψηλής ταχύτητας, η οποία αγγίζει τους 750 παλμούς φωτός και διορθώνει 1 βαθμό μυωπίας σε μόλις 1,5 δευτερόλεπτο, καθιστώντας το τρεις (3) φορές ταχύτερο από τα άλλα Laser, της τέλειας ακρίβειας, καθώς διαθέτει τον παγκοσμίως ταχύτερο οφθαλμικό ιχνηλάτη (eye tracker) των 1050 Hz, ο οποίος ελέγχει τις κινήσεις του ματιού σε 6 διαστάσεις, καθώς και της απόλυτης ασφάλειας, που επιτυγχάνεται με την αυτόματη ρύθμιση δύο επιπέδων ενέργειας για τη γρήγορη και «απαλή» αφαίρεση ιστού. 

Η περαιτέρω βελτίωση του αλγορίθμου του Amaris για τις επιφανειακές επεμβατικές πράξεις οδήγησε στηνμοναδική διαθλαστική επέμβαση Trans-PRK, κατά την οποία ακόμα και το επιθήλιο του κερατοειδούςαφαιρείται με λέιζερ. Είναι μία απολύτως « No touch” επέμβαση όπου κανένα εργαλείο δεν ακουμπά το μάτι και η διαδικασία γίνεται με απείρως μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια.

Τέλος το SCHWIND AMARIS 750S διαθέτει τη νέα  καινοτόμα τεχνολογία για την αντιμετώπιση της πρεσβυωπίιας,το PRESBYMAX  SOFTWARE. 

Με αφορμή την εγκατάσταση  του SCHWIND AMARIS 750S για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα σας ενημερώσουν  για αυτή τη μοναδική τεχνολογία ο Χειρουργός  Οφθαλμίατρος Ιωάννης Ασλανίδης Επκ.Καθηγητής Οφθαλμολογίας Παν/μιου CORNELL Νέας Υόρκης και  Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΡΗΤΗΣ , ΕΜΜΕΤΡΩΠΙΑ.

Στη συνέντευξη θα παραβρίσκεται και  κ. Rolf Schwind, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της SCHWINDEYE TECH SOLUTIONS  την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011, ώρα 12:00, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL(Αίθουσα Horizon).

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Η Εμμετρωπία στην Παρουσιάση του 8ης Γενιάς Laser 001